Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 25 april 2010

Besök i kolonin och mina stödisar



Våra kissar i kolonin har nog lagt sina bebisar nu och därför ser vi så få kissar där nu. Spökis har varit där sista veckan.



Enligt mataren så är det kissar som äter på nätterna och det kan vara mammorna som inte vill lämna sina bebisar förrän det har lugnat ner sig i kolonin. Det är mycket liv och rörelse just nu och kommer att vara hela sommaren tyvärr.

Vi överger inte de kissar som finns kvar i kolonin, utan vi åker dit och dokumenterar och lämnar mat och har en dialog med mataren. I nuläget kan vi inte göra mer!

Nalla blir mer och mer nyfiken för var dag som går och smyger gärna fram och kollar läget när man är i badrummet. Hon är fortfarande rädd för hastiga rörelser men nyfikenheten får henne att vänja sig sakta men säkert :).

Svanstippen ligger och gottar sig i Mison-bädden för den är allra skönast :) och även lilla Semlan strosar lite över golvet och tittar på kissarna utanför.

Mamsen (min egen skyggis - som blivit tam) är inte så förtjust i Nalla och fräser gärna på henne, medan Lillen (också en av mina permanenta kissar) gärna vill komma in och leka med kolonikissarnas leksaker och smaka på deras mat (även om det är samma mat som alla kissarna får). Han tror alltid att gräset är grönare på andra sidan :)

Så... om du kan vara stödhem, eller vet någon annan som kan så mejla till oss på vår mejl: ostgotakatterna@live.se

/Malin

1 kommentar: