Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 12 augusti 2011

Musse den luringen

Vi har försökt att få in Musse-grabben, men just för tillfället verkar han inte vara på plats? Det är en vecka sedan vi såg honom och de här dagarna som vi har försökt nu i veckan, så har han naturligtvis inte varit synlig alls :(.

På måndag börjar jag att jobba heltid och då blir det svårare att få in honom, och få in honom direkt till veterinären. Vi måste helt enkelt planera om... och det är inte omöjligt, men det är trist. Det är inte kul att få in en okastrerad, vare sig hane eller hona, så är det ju :( men så får det nog bli!

Det svåra är att fånga in honom igen, även om det är begränsad yta :( men vi får se... ny planering kommer att ske och det får ju ta den tid som det tar, mer kan man inte göra. Han kommer in han också, frågan är bara när? Den där busen! <3

Nu matar vi in i fällan och vi får se om det ger utdelning till slut, annars får vi planera om igen, men det är vi vana vid, tyvärr....

Även Nostippen och Fläcken får komma tillbaka till sin stödhemsmatte Matilda om de bara går i fällan igen, men det är svårt att övertala dessa damer.

 Nostippen...

Fläcken...


Ha en god helg

/Malin

4 kommentarer:

  1. Men Mussepusse!
    Se till att tassa in i fällan.
    Malin kommer aldrig att ge sig i alla fall, så lika bra att få det överstökat!
    Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Malin, du är alldeles otrolig. Jag följer detta med spänning. Jag är alldeles säker på att du lyckas en vacker dag.

    SvaraRadera
  3. Vi instämmer med ovanstående. Du är helt otrolig Malin. Vi håller alla tummar och tår för att det ska lyckas den här gången och att ni får in alla tre!

    Gammelmatte Gitte & Co i Otterbäcken

    SvaraRadera
  4. vill också ha in alla 3, vilket påhitt av er att hålla er undan, fram och marsh i fällan bara
    Maggan47

    SvaraRadera